Taşocağı Şehit Tacettin Akyüz İlkokulu
Taşocağı Köyü/MerkezBAYBURT

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir

Öğretim Şekli :1-2-3-4 Birleştirilmiş Sınıflı İlkokul

1-2-3-4 Birleştirilmiş Sınıflı İlkokul

08:30---1350

Sobalı

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okulumuz bünyesinde 5700 metrekare alan üzerinde 1 tanesi 60 metrekare 1 tanesi 105 metrekare olmak üzere 2 adet müstakil lojman bulunmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Bayburt ili Merkez ilçesine bağlı Taşocağı Köyünde Bulunmaktadır. Bayburt-Gümüşhane-Trabzon Anayoluna 3km, Bayburt Merkeze ise 22 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bayburt Merkez ilçesine bağlı Taşocağı Köyü Bayburt´un diğer köylerine nazaran daha az göç vermiş yerleşim yerinde ikamet eden hane sayısı 70 civarındadır. Köy halkının büyük bir bölümü hayvancılık ve tarımla geöimini sağlamaktadır.